Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Η Ε.ΔΙ.Κ.Ε. Εκλογές Δ.Σ. & Ε. Ε. 2012-2014

Εκλογές Δ.Σ. & Ε. Ε. 2012-2014

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2011 ΕΚΛΟΓΕΣ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ & Ε. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2012-2014

Χρήσιμες πληροφορίες της διαδικασίας των Εκλογών

Η διενέργεια των εκλογών, για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής, για το χρονικό διάστημα 2012-2014 είναι συνέχεια της Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης του έτους 2011.
Οι Εκλογές για την ανάδειξη του νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και της 3μελούς Ελεγκτικής Επιτροπής, θα διεξαχθούν την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012, από τις 15:00 έως τις 20:00 στην αίθουσα του Επιμελητήριου Λάρισας, Παπακυριαζή 19, (τηλ. 2410 251905).

Οι εκλογές διεξάγονται με ευθύνη της Εφορευτικής Επιτροπής που θα εκλεγεί στη Γενική Συνέλευση.
Στο έργο της η Εφορευτική Επιτροπή συνεπικουρείται από το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.
Το δικαίωμα του «εκλέγειν» και του «εκλέγεσθαι» έχουν μόνο τα Τακτικά μέλη της Ένωσης, εφ' όσον είναι οικονομικά τακτοποιημένα.
Οικονομικά τακτοποιημένα μέλη είναι όσοι συνάδελφοι, έχουν εξοφλήσει και την συνδρομή του έτους 2011. Οι συνδρομές, μπορούν να εξoφληθούν και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.
Στην ψηφοφορία μπορούν να συμμετέχουν όσοι έχουν δικαίωμα, είτε ήταν παρόντες στην Γενική Συνέλευση, είτε όχι.
Τα Δόκιμα μέλη της Ένωσης, που έχουν συμπληρώσει τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να γίνουν Τακτικά μέλη και να συμμετέχουν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία της Ένωσης (Κ. ΚΑΡΕΛΑ ΚΑΤΙΑ 6932889120), μέχρι και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης, (Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 15:00), προκειμένου να ενταχθούν στην κατηγορία των Τακτικών μελών και να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου.
Τα Δόκιμα μέλη θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει τις αντίστοιχες (με τα τακτικά μέλη) ετήσιες συνδρομές τους.
Εγγραφές νέων μελών, που θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές (εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις), θα γίνονται μέσω της Γραμματείας μέχρι και την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 16:00, στον χωρο του Επιμελητηριου.
 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥΛΙΝΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ - ΛΑΡΙΣΑ

foto_016   εννήθηκε στην Λάρισα το 1975. Αρχικά, ξεκίνησε τις σπουδές της το 1993 σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση, στο τμήμα χημείας του πανεπιστημίου Kingston στο Λονδίνο, αλλά στην πορεία την κέρδισε η αισθητική και το design. Ξαναγύρισε στην Ελλάδα και παρακολούθησε το τμήμα εσωτερικής αρχιτεκτονικής, της σχολής Δημητρέλη στην Θεσσαλονίκη, από όπου και αποφοίτησε το 1997. Για 3 χρόνια διατήρησε εμπορική επιχείρηση στον χώρο των επίπλων κουζίνας. Από το 2000 έως σήμερα, με μια μικρή διακοπή για να γίνει μητέρα 2 διδύμων αγοριών, ασχολείται επαγγελματικά με την διακόσμηση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Μέσα σε αυτήν την δεκαετία σχεδίασε και υλοποίησε κατοικίες, διάφορα cafe και γραφεία. Από τις αρχές του 2010 συνεργάζεται με την Μιμή Τσιφωντίδου, μπαίνοντας ενεργά στην εταιρία "ΜΕΤΡΟΝ σύμβουλοι διακοσμητές". Εξελέγη μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδας για τα έτη 2009-2011.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΗΚΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ

clip_image002  Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1980, όπου και τελείωσε το Λύκειο. Το 1999 αρχίζει την προετοιμασία για τις σπουδές του στην Αγγλία. Το 2005 είναι πτυχιούχος του Πανεπιστήμιου του Brighton, Master of Arts in Interior Design και παίρνει ειδικότητα στο Τρισδιάστατο σχέδιο από το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Επιστρέφει στην γενέτειρα του και αρχίζει αμέσως την καριέρα του σαν Interior Designer με αξιοπρόσεκτα projects. Oι δουλειές του έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά (FRAME, ΤΡΙΗΜΕΡΟ, FLIPSIDE, 3S SKI SURF SNOWBOARD, ELITE STORES, HOME-DECO) και εφημερίδες (Η ΕΡΕΥΝΑ, ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ, Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, YOUR CITY). Το 2007 βραβεύεται στο Design of the week στο www.framemag.com με τα «3 αστέρια ως Σχέδιο της εβδομάδας» για την δουλειά του στο Splice bar*, στα Τρίκαλα.  Τακτικό Μέλος της Ένωσης, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής για την Πανελλήνια Συνάντηση των Διακοσμητών και ένας εκ των δυο υπευθύνων για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό. Μιλαει άριστα Αγγλικά.

ΛΕΩΝ ΧΑΛΕΓΟΥΑ - ΛΑΡΙΣΑ

foto_006_LEON  Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1965. Το 1986 απεφοίτησα από την σχολή Δημητρέλη του τμήματος εσωτερικής διακόσμησης και βιτρίνας.  Από το 1984 – 1986 βρίσκομαι κάτω από την σκέπη του κ. Δάκη Δημητρέλη και υλοποιώ σκέψεις και σχέδια του ιδίου οργανώνοντας τα συνεργεία. Το 1988 ανοίγω γραφείο στα Τρίκαλα και ασχολούμαι με την μελέτη και κατασκευή κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.  Το 1991 εργάζομαι ως διακοσμητής στην εταιρεία Λυμπερόπουλος -Porcelanosa με έδρα την Λάρισα η εταιρεία ασχολείται με την εισαγωγή πλακιδίων και ειδών υγιεινής.  Το 1996 βρίσκομαι στην ΑVELON στο κατάστημα της Λάρισας.  Το 1997 – 2004 είμαι υπεύθυνος καταστήματος της εταιρείας Β & Ε θυγατρική της εταιρείας THEMA . Η εταιρεία εισάγει από Ιταλία κουζίνες γνωστών οίκων όπως SCAVOLINI – ERNESTOMEDA– DONATI -ARAN κ.α.  Το 1997 διδάσκω εσωτερική διακόσμηση στα ΚΕΚ Αιγαίας σε πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Από το 2004 έως σήμερα διατηρώ την εταιρεία Ergodesign, που ασχολείται με την εμπορία κουζινών – ντουλαπών – πορτών – δαπέδων .Ταυτόχρονα ασχολούμαι με την μελέτη και κατασκευή κομμωτηρίων.  Από το 1986 έχω ασχοληθεί με όλα τα είδη των επαγγελματικών χώρων , γραφεία , εμπορικά καταστήματα , χρυσοχοεία , φαρμακεία , οπτικά ,Studio αδυνατίσματος καθώς και κλινικές.  Εκλεγμένος για την περίοδο 2009 – 2011 ως αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδος και αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ - ΒΟΛΟΣ

clip_image002  Γεννήθηκε στο Βόλο το 1966, οπου και τέλειωσε το Γενικό Λύκειο το 1983. Το 1984 ξεκίνησε της σπουδές του στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας στο τμήμα της Διακόσμησης οπου και αποφοίτησε το 1989. Δουλεψε στην Αθήνα αρχικά στην Εταιρία ''Οδών και Οδοστρωμάτων'' σαν σχεδιαστής. Το 1992 επιστρέφει στον Βόλο όπου συνεχίζει σπουδές πάνω στην Διακόσμηση στην ''Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών του Δήμου Βόλου'' στο τμήμα σχεδιασμού επίπλου και διακόσμησης όπου αποφοιτει το 1995. Απο τον Φεβρουάριο του 1997 έως τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου συμμετέχει με ομάδα συναδέλφων στο πρόγραμμα ''ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ''.  Από τον Σεπτέμβριο του 1997 έως τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου δουλεύει σαν ελεύθερος επαγγελματίας στην Αθήνα διατηρώντας γραφείο στην Γλυφάδα με δυο συναδέλφους συμφοιτητές του και από τον Δεκέμβριο του 2001 εως τον Ιούλιο του 2002 εργάζεται ταυτόχρονα και σαν υπεύθυνος σχεδίασης εσ. χώρου στην εταιρία ''Γιαννης Δελούδης Α.Ε.''. Τον Δεκέμβριο του 2002 επιστρέφει στο Βόλο, όπου εκτοτε βρίσκεται μόνιμα και δουλεύει σαν ελεύθερος επαγγελματίας, ασχολούμενος με την διακόσμηση επαγγελματικών χώρων αλλά και χώρων σπιτιού. Παράλληλα διδάσκει ζωγραφική και χειροτεχνία στον πολιτιστικό οργανισμού του Δήμου Αγριάς για παιδιά 4-10 ετών.  Εξελέγη μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδος για τα έτη 2009-2011 και μελος της Οργανωτικής Έπιτροπης για την Πανελληνια Συναντηση των Διακοσμητων

ΣΟΥΛΑ ΒΑΪΟΥ - ΒΟΛΟΣ

_007  Γεννήθηκε στον Βόλο το 1959. Τελειωνει το λύκειο, ενώ έχει ήδη παρακολουθήσει 2 χρόνια μαθήματα ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου σε ιδιωτικό φροντιστήριο. Εργαζεται ως σχεδιάστρια σε τεχνικό γραφείο για 3 χρόνια και στην συνέχεια παρακολουθεί για άλλα 3 χρόνια Υφαντική και σχέδιο Μόδας, και κατόπιν στην Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών του Δήμου Βόλου τελειώνει, μετά από 3ετη φοίτηση, το τμήμα Διακόσμησης. Ελεύθερος επαγγελματίας από το 1992 μέχρι σήμερα έχει ασχοληθεί με την διακόσμηση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων στην περιοχή της Μαγνησίας και της Θεσσαλονίκης. Το 2001 σε συνεργασία με γνωστή εταιρία της περιοχής προετοιμάζει την πρόταση για τις κατοικίες των δημοσιογράφων στην Αθήνα, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τον Φεβρουάριο του 2004 εκλέγεται πρόεδρος της Ένωσης Διακοσμητών Βιτρινών Θεσσαλίας, θέση που κατέχει μέχρι σήμερα. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Ε.ΔΙ.Κ.Ε. και ειναι μέλος της Οργανωτικης Επιτοπης για την Πανελλήνια Συνάντηση. Από το 2007 έως το τέλος του 2010 ήταν δημοτική σύμβουλος του Δήμου Νέας Ιωνίας Μαγνησίας. Από το 2009 έως το τέλος του 2010 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νέας Ιωνίας.

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΑΡΤΑ - ΒΟΛΟΣ

foto Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1976, αλλά μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών στο Σχεδιασμό Χώρου και υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία τις οποίες ολοκλήρωσε το 2004 με την απόκτηση του Master of Arts In Interior Design στην Σχολή Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου του Brighton. Ξεκίνησε να δουλεύει, πριν ακόμη ολοκληρώσει τις σπουδές της, κοντά σε έμπειρους αρχιτέκτονες. Από το 2000 έως το 2002 διετέλεσε μέλος της σχεδιαστική ομάδας, σε γνωστή εταιρεία αλυσίδας εστιατορίων, όπου ήταν υπεύθυνη συνεργείων και σχεδιασμού για την κατασκευή των εστιατορίων Beer Academy και Αρχαίων Γεύσεις, με την κατασκευή 10 και πλέον εστιατορίων στην περιοχή των Αθηνών αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη προβολή της Candia Strom για το 2001-2002 με το στήσιμο του κεντρικού χώρου της εταιρείας καθώς και των υποκαταστημάτων της στην περιοχή της Αττικής αλλά και το σχεδιασμό ενός νέου μοντέλου. Επίσης συνεργάστηκε με γνωστή διαφημιστική, στην σχεδίαση και το στήσιμο των χώρων για φωτογραφήσεις διαφημιστικών prospect των πελατών της. Έπιστρέφοντας από το εξωτερικό συνεργάζεται με αρχιτεκτονικά γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Έστησε και διετέλεσε υπεύθυνη του καταστήματος TRIMAR στην Θεσσαλονίκη (πιλοτικό κατάστημα εισαγωγικής εταιρείας) κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του 2005-2006. Από το 2006 και έπειτα συνεργάζεται με μεγάλες εισαγωγικές εταιρείες στο χώρο του αντικειμένου και του επίπλου ως byer, σχεδιασμό και κατασκευή εκθεσιακών τους περιπτέρων σε πανελλήνιες εκθέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ανακαίνιση των εκθετηρίων τους κ.λπ. (AVORIO ΚΙΟΥΣΣΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., Ε. & Α. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΘΕΜΙΔΗΣ Α. ΣΙΑ Ο.Ε., MEGA SEASONS Ο.Ε.) Από το 2007 διατηρεί δικό της γραφείο μελετών στον Βόλο με ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, φαρμακείων, χώρων εστίασης. Δραστηριοποιείται στην περιοχή της Θεσσαλίας, αλλά και πανελλαδικά. Ειναι μελος της Ε.ΔΙ.Κ.Ε., μελος του Δ.Σ της Ενωσης Διακοσμητών Βιτρινών Θεσσαλίας - Ε.ΔΙ.ΒΙ.ΘΕ., μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής για την Πανελλήνια Συνάντηση και μία εκ των δυο υπευθύνων για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό.

ΕΥΓΕΝΙΑ ΒΟΡΡΙΑ - ΒΟΛΟΣ

clip_image002_EYGENIA  Γεννήθηκα στο Βόλο το 1983, αποφοίτησα το 2000 απο το λύκειο. Αμεσως μετα σπουδασα Βιομηχανικο Σχεδιασμο στο ΤΕΙ Κοζάνης και κατοπιν στο ΔΙΕΚ Δημου Βολου, Τεχνικός Διακόσμησης, με υποτροφία. Εχω εργαστεί σε εταιρίες σε τμήματα σχετικά με το βιομηχανικό σχέδιο. Επίσης εργάστηκα σε καταστήματα επίπλων ως διακοσμητρια, για αρκετό διάστημα. Συμμετείχα στον διαγωνισμό του PRAKTIKER, όπου πηρα και το πρώτο βραβείο. Υστερα απο όλα αυτά αποφάσισα να μπω στο κόσμο των Ελεύθερων Επαγγελματιών. Έτσι απο το Φεβρουάριο του 2010 διατηρώ ατομική επιχείρηση (γραφείο) στο Βόλο, ασχολούμενη με την αρχιτεκτονική μελέτη και επίβλεψη εσωτερικών & εξωτερικών χώρων, επαγγελματικών και οικιακων.

ΜΙΜΗ (ΒΑΣΙΛΙΚΗ) ΤΣΙΦΩΝΤΙΔΟΥ - ΛΑΡΙΣΑ

foto_025  Γεννήθηκε το 1951 στην Θεσσαλονίκη, όπου και σπούδασε.  Στην Λάρισα ζει και εργάζεται από τα μέσα της δεκαετίας '70-'80. Τελειώνει, το 1974, το Τμήμα Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών χώρων του Οργανισμού Δημητρέλη με έπαινο και προσλαμβάνεται υπεύθυνη Σχεδιαστικού Τμήματος Τεχνικού Γραφείου κ. Δημητρέλη. Τον Σεπτέμβριο του 1976, μετά την παρακολούθηση τρίμηνου Σεμιναρίου Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, στην Ιταλία, επιστρέφει και αναλαμβάνει υπεύθυνη Σπουδών και Καθηγήτρια, του Παραρτήματος Λάρισας, του Οργανισμού Δημητρέλη έως το 1980. Επανέρχεται το 1982-1984, ως καθηγήτρια Διακοσμητικού Σχεδίου & Ιστορίας Επίπλου. Εισηγήτρια στο Πρόγραμμα Κατάρτισης του Δήμου Λάρισας με Θέμα «Σύγχρονο Γραφείο Επιχείρησης» το 1990, στα Προγράμματα Κατάρτισης του Κέντρου "Ευρωπληροφόρηση" με Θέμα «Διαφήμιση και Μ.Μ.Ε.» και «Διαφήμιση – Έρευνα Αγοράς» 1989 & 1991 και στο Πρόγραμμα του Κέντρου "Θέτα" στην Θεσσαλονίκη με Θέμα «Σχεδίαση-Γραφιστική με Η/Υ» 1991. Καθηγήτρια Διακοσμητικού Σχεδίου & Ιστορίας Τέχνης-Επίπλου στο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών "Πολύτεχνο" από την ίδρυση του το 1993 έως το 2001. Εισηγήτρια στο Πρόγραμμα του "ΚΕΘΕΑ" με Θέμα «Κατάρτιση Πρώην Χρηστών Ναρκωτικών Ουσιών στην Ξυλουργική Τέχνη» 1995, 300ωρες και στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Αποκλεισμού από την Αγορά Εργασίας του "ΚΕΘΕΑ" με Θέμα «Κατάρτιση Πρώην Χρηστών Ναρκωτικών Ουσιών στην Ξυλουργική Τέχνη» του ΠΕΠ Θεσσαλίας για το έτος 1997, 200ωρες. Εισηγήτρια στο Πρόγραμμα των Εμπορικών Συλλόγων Λάρισας, Βόλου και Τρικάλων με θέμα "Βιτρίνα ως μέσο προβολής" από το 2007. Ιδιοκτήτρια Γραφείου Μελέτης & Κατασκευής Χώρων από το 1978. Μελέτησε και σχεδίασε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους σε πολλές πόλεις, από την Θεσσαλονίκη έως την Κρήτη. Μελέτησε την Αθλητική Στέγη και την Παιδική Στέγη (6όροφο Κτίριο), του Δήμου Λάρισας, υπό την Εποπτεία των Αντιδημάρχων κκ. Γκαγκά και Μπατζιανούλη Δουλειές και άρθρα της πάνω στο Interior Design, δημοσιεύθηκαν σε τοπικά περιοδικά και είχε την επιμέλεια και παρουσίαση 2 εκπομπών design & lifestyle, στο κανάλι TRT Θεσσαλίας. Ιδιοκτήτρια 3 Εμπορικών Καταστημάτων «Κάκτος», «Meli», «Πολύτροπο» 1979-1987 και καταστήματος με επώνυμα είδη του Ισπανικού design 1987-2005. Υπεύθυνη του Εκθεσιακού Κέντρου Λάρισας 1988-1990, όπου εκτός από Εκθέσεις οργάνωσε & το Περιφερειακό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, επί Ανδρέα Παπανδρέου. Ιδρυτικό Μέλος της Ένωσης Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδας - Ε.ΔΙ.Κ.Ε. όπου και υπήρξε Πρόεδρος από το 1999 έως το 2005. Επανεξελέγη για την τριετία 2009-2011 πρόεδρος και αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας. Ιδρυτικό Μέλος της Ένωσης Διακοσμητων Εκθεσιακών Περιπτέρων Θεσσαλίας - Ε.ΔΙ.Ε.ΠΕ.ΘΕ.

ΕΛΕΝΗ ΦΑΝΑΡΑΚΗ - ΛΑΡΙΣΑ

ELENA_FANARAKH  Γεννήθηκε στην Λάρισα το 1976. Τελειώνοντας το Λύκειο αποφασισε να σπουδάσει Διακοσμηση. Ολοκληρωνει τις σπουδες της ως "Τεχνικος Διακοσμησης" το 1997 στο ΙΙΕΚ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ. Η ενασχόληση της με τον χωρο του design ξεκινησε με την πρακτικη της σε γραφειο της Λάρισας για 3 χρονια. Το 2000 δημιουργει, σε συνεργασια με τον συναδελφο της Στοϊλα Αλέξανδρο, showroom με επωνυμα ειδη κατοικιας και γραφειο μελετων, τα οποια και διατηρουν εως το 2005. Το 2005 και για δυο χρονια εργαστηκε στην εταιρεια BERLONI στο τμημα σχεδιασμου. Το 2007 εψς το 2011 ηταν υπευθυνη σχεδιασμου στην εταιρεια CRIESPI. Παραλληλα ασχολειτο και με μελετες κατοικιων και επιμελειτο την στηλη της Διακοσμησης στο τοπικο περιοδικο "Καπαstyle". Οι καλλιτεχνικες της ανησυχιες την οδηγουν και σε αλλους δρομους, εξισου δημιουργικους. Ασχολειται με την δημιουργια κοσμηματων, την ζωγραφικη και τις αισθητικες παρεμβασεις κοινωνικων εκδηλωσεων. Τακτικο μελος της Ενωσης απο το 2000, εξελεγη στο Δ. Συμβουλιο 3 φορες με τελευταια τριετια 2009-2011. Ιδρυτικο μελος της Ενωσης Διακοσμητων Εκθεσιακων Περιπτερων Θεσσαλιας - Ε.ΔΙ.Ε.ΠΕ.ΘΕ. και μελος της Κοινωφελους Επιχειρησης του Δημου Κιλελερ απο το 2010.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΠΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ

_093_LIAPIS  Γεννήθηκε στην Λάρισα το 1967. Το 1988, αφού τελειώνει τις λυκειακες σπουδές, πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη όπου παρακολουθεί το τμήμα «Διακοσμητικών Εφαρμογών των Εργαστηρίων Ελευθέρων Σπουδών Δημητρέλη». Το 1990, πτυχιούχος πλέον, εργάζεται στην εταιρεία : «DISPLAY MARKET» Ν. ΚΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ κ ΣΙΑ Ο.Ε ως πωλητής και υπεύθυνος του σχεδιαστικού και διακοσμητικού τμήματος, με συμμετοχή στην κατασκευή και διακόσμηση καταστημάτων, εκθεσιακών και επαγγελματικών χώρων, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας όπως Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Θήβα, Ηράκλειο κα Από το 1994 – 1999 εργάζεται ως διακοσμητής στην πόλη της Λάρισας , αναλαμβάνοντας το σχεδιασμό-μελέτη-επίβλεψη καταστημάτων-οικιών-επαγγελματικών -εκθεσιακών χώρων. Από το 1999 έως το 2006 συνεργάζεται ως υπεύθυνος σχεδιασμού και πωλήσεων στις εταιρίες THEMA, BERLONI, DISEGNO και STORISMENOS., όπου παρακολούθησε σεμινάρια στον τομέα της πώλησης , της επικοινωνίας , δημοσίων σχέσεων , σχεδίασης και οργάνωσης τμημάτων πώλησης, εκμάθησης ηλεκτρονικού υπολογιστή Από το 2006 μέχρι σήμερα εργάζεται ως διακοσμητής στην περιοχή της Θεσσαλίας αναλαμβάνοντας το σχεδιασμό-μελέτη-επίβλεψη καταστημάτων - οικιών-επαγγελματικών -εκθεσιακών χώρων , βιτρινών σε συνεργασία με συναδέλφους και επαγγελματίες [ μηχανικοί, εργολάβοι , κατασκευαστές ] του χώρου. Ιδρυτικό μέλος , της ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ(Ε.ΔΙ.Κ.Ε) από το 1998 και μέλος Δ.Σ ταμίας [ 1998- 2006 ].

ΒΟΥΛΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ - ΛΑΡΙΣΑ

__NEA  Γεννήθηκε στη Λάρισα το 1980. Τελείωσε το Λύκειο Τυρνάβου, όπου διαμένει, το 1997. Παράλληλα με την ενασχόληση της στην οικογενειακή επιχείρηση επεξεργασίας υαλοπινάκων, αποφασίζει να ασχοληθεί με την διακόσμηση, σπουδάζοντας στο τμήμα εργαζομένων του Εργαστηριου Ελευθερων Σπουδων "Πολύτεχνο". Από το 2002 ειναι υπεύθυνη πωλήσεων στην εταιρεια "PER CASA ΕΠΕ" που εκπροσωπει κουφωματα εξωτερικά και εσωτερικά, επιπλα κουζίνας, συνθεσεις ντουλάπας και ειδη κιγκαλεριας. Παραλληλα ασχολειται με μελετες εσωτερικων χωρων. Έχοντας παντα μια ιδιαίτερη σχέση με τον αθλητισμό, υπήρξε την τελευταία πενταετία μέλος και αρχηγός της ομάδας βόλλευ Α.Ε.Λ. Τακτικό μέλος της Ένωσης Διακοσμητών από το 2002 και ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Διακοσμητών Βιτρινών Θεσσαλίας-Ε.ΔΙ.ΒΙ.ΘΕ, με έδρα την Λάρισα, οπου εξελεγη και μελος του Διοικητικου Συμβουλιου 2006-2008.

ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΤΙΡΑΚΗ - ΛΑΡΙΣΑ

natasa942677_PATIRAKI  Γεννήθηκε στην Λάρισα το 1980. Ξεκίνησε τις σπουδές της ως Τεχνικός Διακόσμησης το 1997 στο Κρατικό Ι.Ε.Κ. Δράμας (1997-1999). Στην συνέχεια, παρακολούθησε το τμήμα Διακόσμησης στο Πολύτεχνο στην Λάρισα (1999-2001). Εργάστηκε στον χώρο της διακόσμησης, ως συνεργάτης, σε εταιρείες από το 1999, ξεκινώντας με την πρακτική της, έως το 2006. Το 2007 δημιουργεί το προσωπικό της γραφείο, αναλαμβάνοντας κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Παράλληλα κάνει εισηγήσεις με θέμα την Διακόσμηση στον Εμπορικό Σύλλογο Τιρνάβου, στο 2o IEK Λάρισας και στο Θεσσαλικό ΙΕΚ. Άρθρα της δημοσιεύτηκαν σε τοπικά περιοδικά και ασχολείται παράλληλα με την ζωγραφική, την γλυπτική και το θέατρο. Μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Λαρισαίων και μέλος της Ένωσης Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδας από το 2000. 


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΤΖΙΚΑ - ΒΟΛΟΣ

IMG_5339_glykeria  Γεννήθηκε στο Βόλο το 1982. Ξεκίνησε τις σπουδές της στο τμήμα χρηματοοικονομικών εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας. Στην πορεία όμως άλλαξαν τα πράγματα και τις κέντρισε το ενδιαφέρον η Διακόσμηση. Σπούδασε στη σχολή «Εφαρμοσμένων Τεχνών» του Δήμου Βόλου. Το 2003 προσληφθηκε και εργάστηκε για 3 χρόνια στο κατάστημα InterSCALA στο Βόλο, στο τμήμα σχεδιασμού και πωλήσεων. Στη συνέχεια εργάστηκε για άλλα 3 χρόνια στην επιχείρηση e cucine 3 στο σχεδιασμό κουζίνας και ντουλάπας. Παράλληλα έκανε διακοσμήσεις κατοικιών. Από το Νοέμβριο του 2010 έως και σήμερα διατηρεί κατάστημα με Έπιπλα κουζίνας και ντουλάπας. Επίσης συνεργάζεται με μία γραφιστική εταιρεία στο κομμάτι της Διακόσμησης

ΕΛΕΝΗ ΒΑΤΑΛΗ - ΛΑΡΙΣΑ

IMG_2610a-BATALH-1  Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα . Οι σπουδές της στη Θεσσαλονίκη στο Ι.Ε.Κ. ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ την κατέστησαν πτυχιούχο ως τεχνικός διακόσμησης το 1996 . Η ανησυχία και η αναζήτηση την ώθησαν στη παρακολούθηση διαφόρων εκθέσεων στο εξωτερικό εμπλουτίζοντας έτσι τις γνώσεις της για την διακόσμηση μέσα από την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής άλλων λαών. Η αγάπη για την δημιουργία και το design την οδήγησαν στην επιτυχημένη επαγγελματική πορεία της μέχρι και σήμερα παρουσιάζοντας έργα που αφορούν τον σχεδιασμό και την μελέτη επαγγελματικών χώρων & κατοικιών σε διάφορα μέρη της Ελλάδος. Τα ερεθίσματα και η εμπειρία, από την επαγγελματική πορεία της οικογενείας της στο χώρο του επίπλου, την δραστηριοποιήσαν όλα αυτά τα χρόνια και στο σχεδιασμό επίπλου. Έχει μεταδώσει τις γνώσεις της αναλαμβάνοντας την θέση της εισηγήτριας σε διάφορα σεμινάρια και αντικείμενα που χρίζουν σχεδιασμού και έμπνευσης της κατέχουν αξιόλογη θέση σε διάφορους εσωτερικούς χώρους. Θεωρεί ότι η ευαισθησία μιας δημιουργικής ψυχής .... η ανησυχία ενός καλλιεργημένου πνεύματος ... και η αγάπη για ποιότητα ζωής και ανάπτυξης ... μπορούν να είναι οι αρωγοί για την ανέλιξη της διακόσμησης. Είναι μέλος της ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - Ε.ΔΙ.ΚΕ και τα τελευταία 6 χρόνια ανήκει και στο Δ.Σ. της Ένωσης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΤΣΑΣ - ΛΑΡΙΣΑ

IMG_7463_giotsas  Γεννήθηκε στην Λάρισα το 1979. Τελειώνοντας το Λύκειο, κινείται ήδη σε κατεύθυνση σπουδών που τον οδηγεί κοντά στην Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων. Ακόλουθη τον τομέα Δομικών Έργων Σχεδιάσεως Πολιτικού Μηχανικού και Αρχιτέκτονα στο 4ο ΤΕΛ Λάρισας. Το 2003 είναι πια πτυχιούχος του τομέα Διακόσμησης από τον ΟΜΙΛΟ ΞΥΝΗ. Παράλληλα παρακολουθεί σεμινάριο ECDL και AUTOCAD και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Από το 2000 δημιουργεί συνεργείο ελαιοχρωματισμών ως εργολάβος και το 2010 παίρνει άδεια ασκήσεως εφαρμογής συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης παρακολουθώντας τις εξελίξεις των καιρών. Μέλος της ΕΔΙΚΕ από το 2002, ιδρυτικό μέλος της ΕΔΙΒΙΘΕ όπου εξελέγη και αντιπρόεδρος 2006-2008 και μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΕΔΙΚΕ 2009-2011.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ - ΤΡΙΚΑΛΑ

Giannis_Triantafyllou-1

 


Υποψήφιοι για την ανάδειξη τους στο Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή, μπορούν να είναι συνάδελφοι που είναι Τακτικά μέλη της Ένωσης, έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους, έχουν δικαίωμα ψήφου και έχουν τρία χρόνια επαγγελματικής απασχόλησης.
Το μέλος έχει την δυνατότητα να είναι υποψήφιο μόνο για το Διοικητικό Συμβούλιο, ή μόνο για την Ελεγκτική Επιτροπή.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν και έχουν τις προϋποθέσεις, να είναι υποψήφιοι, για την ανάδειξη τους στο Διοικητικό Συμβούλιο, ή την Ελεγκτική Επιτροπή, θα πρέπει να καταθέσουν μια απλή δήλωση με mail στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μαζί με την δήλωση υποψηφιότητας θα πρέπει να στείλουν: Σύντομο βιογραφικό, φωτογραφία και εάν επιθυμούν μια σύντομη επιστολή προς τα μέλη, προκειμένου να αναρτηθούν στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της Ένωσης, που θα ενημερώνει τα μέλη για τους υποψηφίους.

Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 θα αναρτηθούν τα βιογραφικά των υποψηφίων, στην ιστοσελίδα της Ένωσης.

Οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, που έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στις διαδικασίες των εκλογών με το δικαίωμα του “εκλέγειν” και “εκλέγεσθαι” είναι:

Τα Τακτικά μέλη, που έχουν εξοφλήσει τις συνδρομές τους μέχρι και το έτος 2011

Σε περίπτωση, που θέλετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:

2410 670234 (Τρίτη & Πέμπτη 18.00 - 20.00)

6942  089392 (Τρίτη & Πέμπτη 18.00 -20.00)

η στην διεύθυνση edike@edike.gr

ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

Τα Τακτικά μέλη της Ένωσης, που θα βρίσκονται στην Λάρισα, (ανεξάρτητα που έχουν δηλώσει διεύθυνση), θα ψηφίσουν προσερχόμενοι την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012, από τις 15:00 έως τις 20:00 στην αίθουσα του Επιμελητήριου Λάρισας, Παπακυριαζή 19, (τηλ. 2410 522 4813).

Η Εφορευτική Επιτροπή, δίνει το δικαίωμα της συμμετοχής στην ψηφοφορία, στο συνάδελφο που προσέρχεται αφού διαπιστώσει ότι:
-Είναι Τακτικό μέλος της Ένωσης
-Είναι οικονομικά τακτοποιημένος
Το μέλος ψηφίζοντας, επιλέγει από το ψηφοδέλτιο:
-Μέχρι 5 υποψηφίους για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
-Μέχρι 2 υποψηφίους για την ανάδειξη των μελών της Ελεγκτικής Επιτροπής.
-Κλείνει το ψηφοδέλτιο με τις επιλογές του, σε ένα κοινό λευκό φάκελο (11x23 cm) και τον ρίχνει στην κάλπη.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας, τελειώνει στις 20:00 (εκτός και αν υπάρχουν παρόντες συνάδελφοι, που δεν έχουν ασκήσει ακόμα το δικαίωμα τους, όποτε η διαδικασία παρατείνεται όσο χρειαστεί).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Μετά το τέλος της ψηφοφορίας στην Λάρισα, η Εφορευτική Επιτροπή κάνει την καταμέτρηση των σταυρών, ανά υποψήφιο, στο σύνολο των έγκυρων ψηφοδελτίων, που θα υπάρχουν στην κάλπη, συντάσσει το πρακτικό των εκλογών, ανακοινώνει τα αποτελέσματα και τα ονόματα των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Ελεγκτικής Επιτροπής.
Η διαδικασία ολοκληρώνεται την ίδια ημέρα της διενέργειας των εκλογών.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις για εγγραφές, συνδρομές, την ιδιότητα του μέλους, αλλά και για τις διαδικασίες των συνελεύσεων και τις εκλογές δίνονται τηλεφωνικά στο: 2410 670234 (Τρίτη και Πέμπτη 18:00-20:00) ή μέσω mail στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.